+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Krkonoše Отзывы

рейтинг отеля

95%
идеальный

by 11 reviews

  • Персонал

    97%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    95%
  • Комфорт

    92%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jiří Chrást

одинокий путешественник, 10.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

jacek

Группы друзей, 17.8.2013

Polski

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martina

Семья с маленькими детьми, 11.8.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu Krkonoše jsme byli velmi spokojeni, všude bylo opravdu čisto, postele byli velmi pohodlné a zahrada byla úžasná. Až pojedeme příště do těchto míst, určitě se zde pokusíme opět ubytovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřich Vondráček

Семья с маленькими детьми, 9.3.2013

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • Velmi dobrá kuchyně, pouze mohly být trochu odlišnější snídaně mezi ssebou, ale vzhledem k nižšímu využití penzionu v době našeho pobytu, to lze akceptovat.

  • Minimum odkládacích ploch na pokoji,věšáková stěna, více poliček.... Pokud přijdete zvenku nebudete dávat věci ze sebe do jediné skříně k suchým věcem, a když tam máte ještě malé dítě tak máte obloženou každou židli a výčnělek k usušení věcí.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Tomáš

Семья с маленькими детьми, 12.2.2012

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Pan majitel prostě umí provozovat penzion nabízí za rozumnou cenu vynikjící služby. Polopenze s bohatou snídaní a večeře donesná v dohodnutou dobu až na pokoj velmi potěší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michal Malý

Семья с маленькими детьми, 11.2.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vyborne ubytovani vcetne vynikajici snidane.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dominika Krajčiová

Молодая пара, 29.8.2010

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Молодая пара, 28.8.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásný penzion, útulné ubytování (žlutý pokoj), velice chutná jídla. Domluva s majitelem ohledně čehokoliv příjemná a bezproblémová. Veliká zahrada stranou dopravního ruchu. V okolí není nouze o přírodní i jiné zajímavosti. Nemůžeme jinak, než využít plný počet a Penzion Krkonoše dále doporučit! :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Ihnatova

Пожилые пары, 31.7.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • velmi spokojená,tento penzion doporučuji všem kategoriím od mladých lidí i s malými dětmi,z tohoto penzionu je blízko na veškeré využití,v případě,že máte auto je to blízko do ZOO Dvůr Králový,Sněžka,Jánské Lázně,hrady i zámky v oklolí my jsme byli prostě spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 24.7.2010

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné a klidné ubytování s velkou zahradou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 1.8.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.