+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Krkonoše Bewertungen

Hotelbewertung

95%
Perfekt

by 11 reviews

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    95%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jiří Chrást

Einzelreisende, 10.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

jacek

Gruppe von Freunden, 17.8.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Martina

Familie mit kleinen Kindern, 11.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu Krkonoše jsme byli velmi spokojeni, všude bylo opravdu čisto, postele byli velmi pohodlné a zahrada byla úžasná. Až pojedeme příště do těchto míst, určitě se zde pokusíme opět ubytovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindřich Vondráček

Familie mit kleinen Kindern, 9.3.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Velmi dobrá kuchyně, pouze mohly být trochu odlišnější snídaně mezi ssebou, ale vzhledem k nižšímu využití penzionu v době našeho pobytu, to lze akceptovat.

  • Minimum odkládacích ploch na pokoji,věšáková stěna, více poliček.... Pokud přijdete zvenku nebudete dávat věci ze sebe do jediné skříně k suchým věcem, a když tam máte ještě malé dítě tak máte obloženou každou židli a výčnělek k usušení věcí.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Tomáš

Familie mit kleinen Kindern, 12.2.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Pan majitel prostě umí provozovat penzion nabízí za rozumnou cenu vynikjící služby. Polopenze s bohatou snídaní a večeře donesná v dohodnutou dobu až na pokoj velmi potěší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michal Malý

Familie mit kleinen Kindern, 11.2.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vyborne ubytovani vcetne vynikajici snidane.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dominika Krajčiová

Junges Paar, 29.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Junges Paar, 28.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásný penzion, útulné ubytování (žlutý pokoj), velice chutná jídla. Domluva s majitelem ohledně čehokoliv příjemná a bezproblémová. Veliká zahrada stranou dopravního ruchu. V okolí není nouze o přírodní i jiné zajímavosti. Nemůžeme jinak, než využít plný počet a Penzion Krkonoše dále doporučit! :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Ihnatova

Älteres Paar, 31.7.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velmi spokojená,tento penzion doporučuji všem kategoriím od mladých lidí i s malými dětmi,z tohoto penzionu je blízko na veškeré využití,v případě,že máte auto je to blízko do ZOO Dvůr Králový,Sněžka,Jánské Lázně,hrady i zámky v oklolí my jsme byli prostě spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 24.7.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemné a klidné ubytování s velkou zahradou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 1.8.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.